Willkommen auf der Webseite von HobbyTrend

Warenkorb:

0 Artikel - 0,00 €
Sie haben keine Artikel in Ihrem Warenkorb

0

  Over HobbyTrend

  HobbyTrend

  HobbyTrend is een veelzijdige creatieve webshop  en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle shop met klanten voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. Samen met mijn partner André ben ik erg actief in het zoeken naar steeds nieuwe ontwikkelingen en producten.

  Behalve de Webshop hebben we gezellige HobbyTrendClub opgezet, met inmiddels al meer dan 3000 leden! Hier tonen creatievelingen uit de Benelux hun creaties en delen ze ideeën en patronen.

  Op onze webshop bieden we een zeer uitgebreidt assortiment aluminiumdraad aan en onze eigen boeken AluDeco en AluJoux en Alumineus. 

  We proberen voor elke hobby de passende materialen te vinden, zodat u als hobbyist hier alles vindt om uw hobby tot een kunst te maken.
  Ook bieden wij kwaliteitsproducten tegen een goede prijs  en streven we naar een snelle levering van uw bestelling.
  Mochten er problemen zijn met producten of bestellingen, dan zijn wij altijd per e-mail of telefonisch bereikbaar om de problemen snel en naar tevredenheid op te lossen. 

  En bent u op zoek naar een product, maar kunt u het op onze site niet vinden? Vraag er dan naar via de mail en we proberen het artikel alsnog voor u te vinden.

  Shoppen via internet wordt steeds populairder, maar toch is persoonlijk contact erg belangrijk. Wij proberen daarom via mail en telefoon, het contact met onze klanten zo persoonlijk mogelijk te maken en te houden. 

   

   

  Aan iedereen die onze shop HobbyTrend bezoekt - Hartelijk dank en veel plezier op onze site!

  Marianne Vondenhoff, HobbyTrend
  niet alleen de materialen, ook de ideeën!