Over HobbyTrend

Over HobbyTrend

HobbyTrend is een veelzijdige creatieve webshop en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle shop met klanten voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. Samen met mijn partner André ben ik erg actief in het zoeken naar steeds nieuwe ontwikkelingen en producten.

Op onze webshop bieden we een zeer uitgebreid assortiment aluminiumdraad aan en onze eigen boeken AluDeco en AluJoux en Alumineus.

We proberen voor elke hobby de passende materialen te vinden, zodat u als hobbyist hier alles vindt om uw hobby tot een kunst te maken.
Ook bieden wij kwaliteitsproducten tegen een goede prijs en streven we naar een snelle levering van uw bestelling.
Mochten er problemen zijn met producten of bestellingen, dan zijn wij altijd per e-mail of telefonisch bereikbaar om de problemen snel en naar tevredenheid op te lossen.

En bent u op zoek naar een product, maar kunt u het op onze site niet vinden? Vraag er dan naar via de mail en we proberen het artikel alsnog voor u te vinden.

Online shoppen is de trend, maar toch is persoonlijk contact erg belangrijk. Wij proberen daarom via mail en telefoon, het contact met onze klanten zo persoonlijk mogelijk te maken en te houden.

Aan iedereen die HobbyTrend bezoekt – Hartelijk dank en veel plezier op onze site!

Marianne Vondenhoff, HobbyTrend
niet alleen de materialen, ook de ideeën!